Jazyk ikona
| Přihlásit se
RSS Feed

Pravidla použití webu a zásady ochrany soukromí

Obecná ustanovení

1.1 Provozovatelem a vlastníkem internetových stránek www.reliance.cz je společnost GEOVAP, spol. s r. o. (dále jen provozovatel), se sídlem Čechovo nábřeží 1790, 530 03 Pardubice, která je v souladu se zákonem č. 121/2000 Sb. (autorský zákon) oprávněna uplatňovat majetková práva k těmto internetovým stránkám (dále jen webové stránky Reliance).


1.2 Dle autorského zákona náleží provozovateli veškerá práva vyplývající z licence k vlastnímu obsahu stránek, a to včetně textů a jejich designu a veškerých grafických prvků obsažených na webových stránkách Reliance.


1.3 Práva a povinnosti provozovatele a všech osob (dále jen uživatel), které navštíví webové stránky Reliance, se řídí těmito pravidly používání webu (dále jen pravidla).



Způsob používání

2.1 Uživatel se zavazuje, že se při používání webových stránek Reliance bude řídit zákony platnými na území České republiky. Uživatel se zároveň zavazuje, že nebude jakýmkoliv způsobem poškozovat dobré jméno provozovatele ani ostatní uživatele.


2.2 Dále se uživatel zavazuje, že nebude:

  • zasahovat do bezpečnosti, technické podstaty nebo obsahu webových stránek Reliance nebo je jinak zneužívat;
  • ve formulářích (pro stažení souboru a pro odběr novinek Reliance News) falšovat svou identitu vyplňováním nepravdivých údajů;
  • pokoušet se vstupovat do Zákaznické sekce webových stránek Reliance pod jménem jiného zákazníka či registrovaného uživatele.

2.3 Jakékoliv šíření, kopírování, reprodukce nebo jiné používání textového a obrazového obsahu webových stránek Reliance pro komerční i nekomerční účely je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno.



Odpovědnost a právo úpravy obsahu

3.1 Veškeré informace na webových stránkách Reliance jsou poskytovány na základě nejlepšího vědomí a svědomí provozovatele, který však neručí za jejich správnost a úplnost. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za jakékoliv případné škody, které mohou uživatelům vzniknout v souvislosti s používáním webových stránek Reliance. Provozovatel si vyhrazuje právo stránky a informace na nich uvedené upravovat či měnit bez předchozího upozornění.


3.2 Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah internetových stránek patřících třetím stranám, které lze navštívit prostřednictvím webových stránek Reliance.



Ochrana osobních údajů

4.1 Některé služby poskytované provozovatelem na webových stránkách Reliance mohou být úplně či částečně podmíněny poskytnutím některých osobních údajů uživatele ve smyslu zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Osobní údaje uživatele získává provozovatel webových stránek Reliance v těchto případech:

  • když mu je uživatel přímo poskytne, tj. např. pokud se uživatel rozhodne odeslat hlášení o neobsloužené chybě v systému Reliance nebo vyplní formulář na webových stránkách Reliance (např. žádost o zaslání odkazu pro stažení souboru, žádost o zasílání novinek Reliance News či formulář "Napište nám");
  • automaticky prostřednictvím systému Reliance, tj. např. při kontrole, zda je verze systému Reliance aktuální.

4.2 Provozovatel se zavazuje, že bude s osobními údaji nakládat v souladu s platnými právními předpisy a užívat je pouze v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu, pro který jsou tyto údaje získávány.


4.3 Provozovatel se zároveň zavazuje nakládat s osobními údaji tak, aby zamezil jakékoliv újmě subjektu těchto údajů.



Soubory cookie

5.1 Tzv. cookies jsou soubory nebo informace, které jsou ukládány do počítače (případně chytrého telefonu nebo tabletu) uživatele během návštěvy webových stránek Reliance. Soubory cookie jsou používány k identifikaci uživatele, který navštíví webové stránky a zároveň k vytvoření anonymních statistik, které slouží k analýze, jakým způsobem uživatel používá webové stránky Reliance.


5.2 Na webu Reliance jsou použity dva typy cookies – dočasné a trvalé. Dočasné soubory jsou uchovány na zařízení uživatele tak dlouho, dokud není zavřen webový prohlížeč nebo dokud nejsou v tomto prohlížeči zakázány. Trvalé soubory zůstávají na zařízení uživatele po dobu zadanou v parametrech cookies nebo do té doby, než je uživatel ručně smaže.


5.3 Ukládání cookies je možné nastavit, popřípadě zakázat v nastavení webového prohlížeče. Omezení používání cookies může mít vliv na některé funkce, které jsou důležité pro bezproblémové fungování webových stránek Reliance.



Emailové kampaně zasílané zákazníkům a registrovaným uživatelům

6.1 Emailové kampaně (typicky pozvánky na školení nebo newsletter Reliance News) pro zákazníky a registrované uživatele mohou používat technologii, která provozovateli umožňuje získat informace o tom, zda daný zákazník nebo uživatel obdržel a otevřel email a zároveň, které odkazy v emailu použil.



Závěrečná ustanovení

7.1 Uživatel vyjadřuje souhlas s tímto dokumentem tím, že vstoupí na webové stránky Reliance a jakýmkoliv způsobem užije informace zde umístěné.

7.2 Tento dokument je provozovatel oprávněn kdykoliv změnit.

7.3 Tento dokument nabývá účinnosti dne 6. 3. 2015.

Top